Dlake

Poraščenost na različnih delih telesa predstavlja za marsikoga estetsko moteč faktor. Danes poznamo učinkovite metode, s katerimi odstranjujemo dlake.

Zmanjšanje števila dlak z dlačnim laserjem je primerno za ženske in moške. Z njim lahko odstranjujemo dlake na vseh delih telesa, razen okoli oči. Z uporabo posebnega nastavka odstranimo tudi svetle, rdeče in dlake v fazi rasti na vseh tipih kože. Za uspešno odstranitev dlak je potrebnih več ponovitev postopka, ob čemer koža v zadnjih tednih ne sme biti izpostavljena ultravijolični svetlobi ali porjavela. Izjemnega pomena je prepoznavanje fototipa kože, ki mu prilagodimo jakost energije laserskega žarka.

Trajno odstranjevanje dlak je mogoče izvesti s postopkom elektrolize. Primerna je za manjša področja dlak in posamezne na lasersko odstranjevanje odporne dlake vseh barv  na obrazu ali drugje. Postopek se lahko izvaja vse leto, neodvisno od barve kože. Uporablja se izredna tanka izolirana igla, ki se vbode ob lasnem steblu in ciljano pregreje dlačni mešiček do te mere, da ta trajno propade. Posamična dlaka se odstrani le enkrat. Zaradi nesinhrone rasti dlak, je postopek prav tako potrebno večkrat ponoviti, vse dokler ne obdelamo vseh dlak.

Zelo pomembno je vedeti, da je včasih pretirana poraščenost posledica nekaterih bolezni, ki jih lahko prepozna dermatolog. Odstranjevanje dlak z laserjem v takšnih primerih, je brez sočasnega zdravljenja osnovne bolezni, metanje denarja skozi okno. V Derma centru Maribor in Rogaška izvajamo lasersko epilacijo pod nadzorom dermatologa. Prav zato je odstranjevanje pri nas varno in učinkovito.

 

Galerija

  • Odstranjevanje dlak
  • Odstranjevanje dlak

Naročanje in dodatne informacije

Za naročanje smo vam na voljo vsak dan od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 na telefonski številki:  064 12 80 15 ali preko e-pošte: info@derma-rogaska.si

Derma center Maribor
Aškerčeva 7, Maribor
+ 386 51 42 01 65
info@derma-mb.si
Naročanje:
Pon: 8:00 – 17:00
Tor – Pet: 8:00 – 16:00

Derma center Rogaška
Zdraviliški trg 25,  Rogaška Slatina
+386 64 12 80 15
info@derma-rogaska.si
Naročanje:
Pon: 8:00 – 17:00
Tor – Pet: 8:00 – 16:00

M-Marketing © 2022. Vse pravice pridržane.