Učinkovito in celostno

NEKIRURŠKO OBLIKOVANJE TELESA

V zadnjih letih se je zaradi izjemnega razvoja tehnologije povečalo zanimanje za nekirurško oblikovanje telesa. Velik napredek tehnologij in učinkovitosti naprav, s katerimi lahko danes oblikujemo telo, nam omogočajo, da učinkovito vplivamo na zmanjšanje podkožne maščobe, stopnje celulita in izboljšanje tonusa kože brez tveganj in daljšega okrevanja, ki je značilno za kirurške posege.


Izboljšanje tonusa kože

Izboljševanje tonusa kože je v zadnjih letih precej napredovalo in s pomočjo neinvazivnih postopkov, pri katerih z energijo prek površine kože posegamo v smeri podkožja, lahko učinkovito izboljšamo tonus kože na telesu in okončinah.


Preberi več

Zmanjšanje podkožnih maščobnih oblog

Zmanjšanje maščobnega tkiva na telesu s pomočjo neivazivnih ali maloinvazivnih tehnik je v razcvetu, saj imajo vsi ti nekirurški postopki imajo več dodatnih vrednosti v primerjavi s klasično kirurško liposukcijo.


Preberi več

Celulit

Celulit se pojavi pri 80 % žensk in je eno najbolj trdovratnih stanj, ki pa jih danes lahko uspešno izboljšamo z naprednimi in celovitimi pristopi, nikakor pa ga ne moremo zmanjšati s kremami ali drugimi preparati.


Preberi več

Zmanjšanje telesne teže

Zmanjšanje telesne teže le s pomočjo aparatov za oblikovanje telesa ni mogoče, so pa lahko sodobni pristopi v podporo telesni aktivnosti in uravnoteženi prehrani, ki sta temelja hujšanja. Postopke kombiniramo z drugimi pristopi in tako dosežemo še večji učinek na oblikovanje telesa.


Preberi več

TEHNOLOGIJE ZA OBLIKOVANJE TELESAULTRASHAPE POWER®BODYTITEVelaShape IIIBODYFX® in MINIFX®ULTRAZVOČNA LIPOLIZAMEDICINSKA KRIOLIPOLIZAKRIOSAVNA


Copyright Derma center Rogaška 2021