Oblikovanje telesa

UltraShape POWER® – Fokusiran ultrazvok za takojšnje in trajno odstranjevanje maščobnih celic


UltraShape POWER® s patentirano fokusirano ultrazvočno tehnologijo, je napredna neinvazivna rešitev za oblikovanje telesa. Zagotavlja varno, učinkovito, takojšnjo in trajno odstranitev maščobnih celic. Je ciljno usmerjen, ne boli in posebno okrevanje ni potrebno.

UltraShape POWER® ima odobritev Ameriške agencijo za hrano in zdravila (angl. FDA) za neinvazivno zmanjšanje obsega trebuha. Naprava omogoča zmanjšanje podkožnega maščobnega tkiva na trebuhu, bokih, nadlahteh in stegnih.

UltraShape POWER® neinvazivno uniči maščobna celice v podkožnem maščobnem tkivu s pomočjo energije ultrazvoka, ki je:

  • Fokusiran, saj usmerjeno deluje v majhnih žariščih in na točno določeni globini pod površino kože.
  • Pulzirajoč, deluje z mehanskim učnikom na steno maščobnih celic in z minimalnim porastom temperaturo do 0,8 °C na območju delovanja naprave. Poseg je zaradi te lastnosti neboleč.
  • Selektiven, saj natančno deluje le na maščoben celice, med tem ko so krvne žile, živci in okolno tkivo po posegu nepoškodovani.

Učinkovitost

Do zdaj smo se od maščobnih celic za vedno lahko poslovili le z invazivnimi postopki, kot je denimo kirurška liposukcija, ki potrebujejo lokalno ali splošno anestezijo in imajo visoko stopnjo tveganja – po posegu ostanejo brazgotine, občasno se pojavi neenakomeren videz površine kože, okrevanje je daljše ter zahteva večtedensko nošenje kompresijskih oblačil.

UltraShape POWER® zato predstavlja idealno alternativo – s fokusirano ultrazvočno tehnologijo namreč varno in učinkovito uničuje maščobne celice, ob tem pa združuje tako prednosti invazivnih postopkov (deluje le na maščobne celice, učinkovit in predstavlja dolgotrajno rešitev) kot neinvazivnih (je neboleč, varen in po postopku ne potrebujete okrevanja).

Glavne prednosti UltraShape POWER® so:

  • Selektivno delovanje samo na maščoben celice.
  • Ni poročil o pojavu izboklin ali vdrtin po posegu.
  • Stranki pojavi po posegu (rdečina in drobne bunčice) so blagi in prehodni, izginejo brez zdravljenja v nekaj dneh.
  • Ambulantni poseg, ki ne potrebuje okrevanja.
  • Skoraj popolnoma neboleč poseg (stopnja bolečine je pod 1 na lestvici od 1 do 10).
  • Učinkovit, kratek postopek in s hitrim učinkom. Učinek se pozna po vsakem posegu. V primeru večje debeline podkožnega maščevja, priporočamo 3 posege v razmiku dveh tednov. Postopek poteka od 30 do 90 minut. Povprečno zmanjšanje obsega trebuha je od 1,4 do 2,6 cm.

Komu priporočamo UltraShape POWER®?

Terapijo z UltraShape POWER® priporočamo vsem, ki želijo zmanjšati lokalno nakopičene maščobne celice in oblikovati telo brez operacije ali injekcij. Še posebej učinkovit je na bokih, trebuhu in stegnih. Klinične študije kažejo, da ima je učinkovit tudi pri osebah, ki imajo indeks telesne mase nad 28 . Slednje ni značilno za vse ostale tehnologije oblikovanja telesa.

 


Derma center Rogaška

+386 64 12 80 15
info@derma-rogaska.si


Derma center Maribor

+386 51 42 01 65
info@derma-mb.si


Obišči nas

Derma center Rogaška, Zdraviliški trg 25, Rogaška Slatina

Obišči nas

Derma center Maribor, Aškerčeva 7, Maribor (Poliklinika Spera)

Galerija

Video

Copyright Derma center Rogaška 2021