UltraShape POWER®

Fokusiran ultrazvok za takojšnje in trajno odstranjevanje maščobnih celic.

UltraShape POWER® s patentirano fokusirano ultrazvočno tehnologijo je napredna, neinvazivna rešitev za oblikovanje telesa. Zagotavlja varno, učinkovito, takojšnjo in trajno odstranitev maščobnih celic. Deluje ciljno usmerjeno, postopek ni boleč in ne zahteva posebnega okrevanja.

UltraShape POWER® ima odobritev Ameriške agencijo za hrano in zdravila (FDA) za neinvazivno zmanjšanje obsega trebuha. Naprava omogoča zmanjšanje podkožnega maščobnega tkiva na trebuhu, bokih, nadlahteh in stegnih.

Kako deluje UltraShape POWER®?

UltraShape POWER® neinvazivno uniči maščobne celice v podkožnem maščobnem tkivu s pomočjo energije ultrazvoka, ki je:

 • Fokusiran, saj usmerjeno deluje v majhnih žariščih in na točno določeni globini pod površino kože.
 • Pulzirajoč – deluje z mehanskim učnikom na steno maščobnih celic in z minimalnim porastom temperature do 0,8 °C na območju delovanja naprave. Poseg je zaradi te lastnosti neboleč.
 • Selektiven, saj natančno deluje le na maščobne celice, med tem ko so žile, živci in okolno tkivo po posegu nepoškodovani.

Učinkovitost UltraShape POWER®

Do zdaj smo se od maščobnih celic za vedno lahko poslovili le z invazivnimi postopki, kot je kirurška liposukcija, ki potrebujejo lokalno ali splošno anestezijo in imajo visoko stopnjo tveganja. Po posegu ostanejo brazgotine, občasno se pojavi neenakomeren videz površine kože, okrevanje je daljše ter zahteva večtedensko nošenje kompresijskih oblačil.

UltraShape POWER® zato predstavlja idealno alternativo – s fokusirano ultrazvočno tehnologijo namreč varno in učinkovito uničuje maščobne celice, ob tem pa združuje tako prednosti invazivnih postopkov (deluje le na maščobne celice, učinkovit in predstavlja dolgotrajno rešitev) kot neinvazivnih (je neboleč, varen in po postopku ne potrebujete okrevanja).

Prednosti UltraShape POWER®?

 • Neinvaziven postopek odstranjevanja podkožne maščobe na trebuhu, bokih stegnih in nadlahteh, ki ima dolgotrajni učinek.
 • Deluje samo na maščobne celice v podkožju – na steno maščobnih celic, ki jih trajno poškoduje.
 • Skoraj popolnoma neboleč poseg (stopnja bolečine je pod 1 na lestvici od 1 do 10).
 • Varen postopek, saj deluje na celice podkožne maščobe, brez toplote ali mraza.
 • Ni okrevanja po posegu.
 • Ni poročil o pojavu izboklin ali vdrtin po posegu.
 • Učinek je opazen že po enem posegu.
 • Kratek poseg, ki traja od 30 do 90 minut.
 • Omogoča izvedbo pri osebah z dobrim ali povišanim tonusom kože, kjer postopki z vakumom ne delujejo.

Kakšni so stranski učinki  UltraShape POWER®?

Med delovanjem naprave ni zaznave občutkov toplote, mraza, omrtvičenja kože ali vleka. Redko se na posameznih mestih občuti zbadajoča bolečina. Prav tako zelo redko se po posegu na manjšem območju opazi omejena rdečina in drobne bunčice.

Vsi stranski učinki so omenjeni, blagi in prehodni ter izginejo brez zdravljenja v nekaj dneh. Izjemno redko se lahko po posegu pojavijo modrice, še redkeje pa na mestih rdečine tudi majhni mehurji, ki jih pozdravimo z ustrezno lokalno terapijo.

Kakšen obseg maščobe lahko izgubite z UltraShape POWER®?

Večina ljudi izgubi v povprečju 2,5 cm maščobe po prvem posegu in do 3,5 cm maščobe po drugem posegu. V nekaterih primerih je izguba še večja, 3-5 cm.

V primeru večje debeline podkožnega maščevja priporočamo 3 posege v razmiku dveh tednov.

Poseg z UltraShape POWER® je lahko vzpodbuda pri začetku hujšanja, saj lahko hitro opazite zmanjšan obseg pri oblačilih. Te spremembe vas lahko vzpodbudijo v bolj zdrav življenjski slog in k dodatni izgubi teže.

Komu priporočamo UltraShape POWER®?

Terapijo z UltraShape POWER® priporočamo vsem, ki želijo zmanjšati lokalno nakopičene maščobne celice in oblikovati telo brez operacije ali injekcij. Še posebej učinkovit je na bokih, trebuhu in stegnih. Klinične študije kažejo, da ima je učinkovit tudi pri osebah, ki imajo indeks telesne mase nad 28. Slednje ni značilno za vse ostale tehnologije oblikovanja telesa.

Kako se pripraviti na terapijo z UltraShape POWER®?

S posegom vplivamo samo na podkožno maščobo, ne pa na t. i. visceralno maščobo, ki se nahaja pod mišicami na trebuhu. Z UltraShape POWER® ni mogoče shujšati, lahko pa spodbudimo hitro izgubo podkožne maščoba na najbolj trdovratnih predelih telesa, če pacient upošteva dieto z manjšim vnosom kalorij in povečano telesno aktivnost. Na poseg se pripravimo z uživanjem dodatne količine vode, začenši vsaj dan pred posegom (vsaj 10 kozarcev).

Kakšen učinek lahko pričakujemo po UltraShape POWER®?

Učinek se opazi že po dveh tednih in se stopnjuje do treh ponovitev terapije.

Kako dolgo so vidni učinki posega z UltraShape POWER®?

Fokusiran ultrazvok uniči podkožne maščobne celice, zato je učinek dolgotrajen. Ponovitve postopka niso potrebne, če vzdržujete telesno težo z ustrezno dieto, aktivnim življenjskim slogom in redno telesno vadbo. V primeru ponovnega porasta telesne teže boste morda potrebovali ponovitev postopka.

V čem je UltraShape POWER® poseben?

Posebnost je v tem, da je to:

 • neinvaziven postopek,
 • brez okrevanja,
 • učinkovito uniči celice podkožne maščobe,
 • ne boli in nima škodljivih učinkov na telo.

Galerija

 • UltraShape POWER®
 • UltraShape POWER®
 • UltraShape POWER®
 • UltraShape POWER®
 • UltraShape POWER®
 • UltraShape POWER®
 • UltraShape POWER®

Video

Naročanje in dodatne informacije

Za naročanje smo vam na voljo vsak dan od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 na telefonski številki:  064 12 80 15 ali preko e-pošte: info@derma-rogaska.si

Derma center Maribor
Aškerčeva 7, Maribor
+ 386 51 42 01 65
info@derma-mb.si
Naročanje:
Pon: 8:00 – 17:00
Tor – Pet: 8:00 – 16:00

Derma center Rogaška
Zdraviliški trg 25,  Rogaška Slatina
+386 64 12 80 15
info@derma-rogaska.si
Naročanje:
Pon: 8:00 – 17:00
Tor – Pet: 8:00 – 16:00

M-Marketing © 2022. Vse pravice pridržane.