V boj proti staranju že po 30. letu

Koža v vsakem izmed življenjskih obdobij potrebuje prilagojeno nego, ki odpravlja nepravilnosti. Z leti se pojavi potreba tudi po odpravljanju prvih znakov staranja, in to kmalu po 30. letu. Dermatolog Sandi Luft iz Derma centra Rogaška za pomlajevanje kože v vseh starostnih obdobjih svetuje postopke s frakcioniranim laserjem Clear + Brilliant.

Terapija s frakcioniranim laserjem Clear + Brilliant, ki jo izvajajo v Derma centru Rogaška, je namenjena negi kože, izboljšanju tonusa in strukture kože ter odpravljanju neželenih znakov staranja, ki jih hkrati preprečuje. »Postopek je primeren za vse starosti, še posebej pa na začetku staranja kože v 30. oziroma 40. letu,« poudarja dermatolog Sandi Luft, dr. med.

Postopek, prijazen do kože in pacienta

Postopek je prijazen do pacienta, poteka hitro, je učinkovit in primeren za vse tipe kože. Nežen frakcionirani deluje na globino kože, pri tem pa vrhnji del ostane nedotaknjen. Laser naredi v koži več tisoč točkovnih pregrevanj, ki nato spodbudijo naravni potek obnavljanja kože. »S postopkom tako odstranimo pigmentne lise, zožimo pore, obnovimo sijaj in pomladimo kožo. Rezultati po zdravljenju so neposredni in napredujoči, saj telo obnovi globoko kožno tkivo,« pojasnjuje dermatolog Sandi Luft, dr. med. Metoda je zaradi načina svojega delovanja primerna tudi za področja z anatomsko tanjšo kožo, kot so veke, vrat, prsni koš in roke.

Za vsako težavo poseben pristop

Frakcionirani koagulativni laser ima dva nastavka in vsak ima svojo namembnost. Na pregledu bo dermatolog, glede na prevladujoče težave s kožo, izbral terapije z najprimernejšim nastavkom ali svetoval kombinacijo več postopkov.

Terapija s klasičnim nastavkom Clear + Brilliant:

  • Zmanjšuje zgodnje znake staranja.
  • Izboljša tonus in teksturo kože.
  • Obnovi teksturo kože, da postane izjemno mehka in gladka.
  • Omogoča naravno sijoč in svež videz kože.
  • Okrepi čvrstost in elastičnost kože.
  • Zmanjša videz por.

Terapija z nastavkom Clear + Brilliant Perméa:

–  Obnovi sijaj kože.

–  Po postopku poveča delovanje aktivnih snovi v kremah.

–  Pobledi lise.

–  Dodatno poenoti ton kože.

Zadovoljstvo z rezultati

V primerjavi z drugimi postopki pomlajevanja je zagotovo pomembno, da boste po postopku hitro okrevali in se vrnili k vsakodnevnim opravkom. »Rezultati so vidni že po enem tretmaju, več tretmajev pa pomladi večji del kože. Najboljši rezultati se pokažejo po več ponovitvah,« še poudarja dermatolog Sandi Luft, dr. med., iz Derma centra Rogaška.

Derma center Maribor
Aškerčeva 7, Maribor
+ 386 51 42 01 65
info@derma-mb.si
Naročanje:
Pon: 8:00 – 17:00
Tor – Pet: 8:00 – 16:00

Derma center Rogaška
Zdraviliški trg 25,  Rogaška Slatina
+386 64 12 80 15
info@derma-rogaska.si
Naročanje:
Pon: 8:00 – 17:00
Tor – Pet: 8:00 – 16:00

M-Marketing © 2022. Vse pravice pridržane.