Razlike med Ulthero in drugimi napravami HIFU za pomlajevanje kože na obrazu, vratu in dekolteju

Razlike med Ulthero in kopijami ( Ultraformer in druge naprave HIFU za pomlajevanje kože na obrazu, vratu in dekolteju)

Ulthera je naprava, ki ima odobritev ameriške agencije FDA, zato je njena glavna prednost pred slabimi kopijami varnost in učinkovitost delovanja, ki je dokazana s številnimi kliničnimi študijami. Na trgu se pojavljajo mnoge slabe kopije in te naprave ter ponudniki storitev nikakor ne dosegajo učinkovitosti, varnosti in zanesljivosti Ulthere v rokah izkušenega zdravnika.

Ulthera je namenjena le posegom na obrazu, vratu in dekolteju. Omogoča individualiziran pristop, saj imamo ljudje na obrazu različno debelino kože. Z vizualizacijo s pomočjo ultrazvoka lahko na izbranem mestu obraza zelo natančno določimo debelino kože in področje delovanja mikrofokusiranega ultrazvoka, kar zmanjša možnost  pojava stranskih učinkov in poveča učinkovitost terapije. Ulthera ima strokovno poimenovanje MFU-V, kar pomeni mikrofokusirani ultrazvok z vizualizacijo. Nekateri ponudniki posege na obrazu ponujajo z ultrazvočnimi MFU napravami brez vizualizacije, ki jih napačno imenujejo HIFU, kar pomeni visokointenzivni fokusirani ultrazvok. Naprave s HIFU se uporabljajo na telesu, za zmanjšanje podkožnih maščobnih oblog, delujejo globlje, več centimetrov pod nivojem kože, frekvenca ultrazvoka je je drugačna od tiste pri MFU.

Te naprave so primerne le za zmanjšanje maščobnega sloja v podkožju na telesu in delujejo neprimerno globlje ter z drugimi frekvencami, zato jih nikakor ne bi smeli uporabljati na obrazu. Posegi z napravami, ki nimajo ultrazvočnega vpogleda v kožo, bi lahko poškodovali žile, živce, povzročali nepotrebne bolečine, takšen poseg pa tudi ne bi imel nikakršnega učinka. Prav tako so pri Ultheri s kliničnimi študijami ugotovili, da ni primerna za posege na koži drugje po telesu, saj ne deluje dovolj globoko in ima premalo moči, da bi naredila viden in trajne učinek liftinga na debeli koži telesa in okončin.

Vsaka učinkovita terapija v medicini ima svojo ceno in če ta v nekaterih primerih nadomesti kirurški nož in zelo skrajša čas okrevanja, potem je ta cena upravičena. Čeprav pogosto na videz obstajajo bližnjice, jim ne zaupajte. Zaupajte preverjeni in učinkoviti tehnologiji. Vaš obraz je vaše ogledalo.

Derma center Rogaška in Maribor

Derma center Maribor
Aškerčeva 7, Maribor
+ 386 51 42 01 65
info@derma-mb.si
Naročanje:
Pon: 8:00 – 17:00
Tor – Pet: 8:00 – 16:00

Derma center Rogaška
Zdraviliški trg 25,  Rogaška Slatina
+386 64 12 80 15
info@derma-rogaska.si
Naročanje:
Pon: 8:00 – 17:00
Tor – Pet: 8:00 – 16:00

M-Marketing © 2022. Vse pravice pridržane.