Nad gube s sadnimi kislinami

Koža z leti dobiva sledi časa, kot so gube, neenakomerna pigmentacija in druge nepravilnosti. Zgladite površino kože z izbranimi izdelki medicinske kozmetike Neostrata, ki vsebujejo sadne kisline AHA.

Staranje kože je neizogiben proces. S kremami, ki vsebujejo aktivne učinkovine in dokazano delujejo proti staranju, lahko zelo omilimo pojav drobnih linij in gub. »Sadne kisline (ang. Alpha Hydroxy Acids oziroma s kratico: AHA ) v medicinski kozmetiki Neostrata so tisočletja preverjena učinkovina. Glikolna, mlečna, citronska, mandljeva, jabolčna, vinska kislina se razlikujejo v molekulski masi, sposobnosti luščenja kože, antioksidativnemu potencialu in še drugih posebnostih,« razlaga dermatolog Sandi Luft, dr. med., iz Derma centrov Maribor in Rogaška Slatina.

Medicinska kozmetika Neostrata pomlajuje

Izdelki medicinske kozmetike Neostrata so primerni za nepoškodovano, normalno in mešano neobčutljivo ter zdravo kožo, ki ima na otip hrapavo površino z razširjenimi porami in drobnimi gubami. Sadne kisline v izdelkih iz linije za boj proti gubam odluščijo vrhnji sloj kože in spodbudijo nastanke sveže, vlažne in na otip prijetne kože, ki spet tvori kolagen in hialuronsko kislino.

Izbrano za vas

Kožo na nanos kreme pripravite s posebnim čistilnim gelom, na kar nanesete nočno ali dnevno kremo, ki vsebuje UVA/UVB zaščito in preprečuje nadaljevanje razvoja znakov staranja zaradi sonca. Ne pozabite na vrat, dekolte in telo, za kar so v Neostrati razvili poseben losjon s sadnimi kislinami. Prav njihov pojav naj bo znak za začetek krem s sadnimi kislinami, ki delujejo na tvorbo

Več informacij: www.neostrata.si

Derma center Maribor
Aškerčeva 7, Maribor
+ 386 51 42 01 65
info@derma-mb.si
Naročanje:
Pon: 8:00 – 17:00
Tor – Pet: 8:00 – 16:00

Derma center Rogaška
Zdraviliški trg 25,  Rogaška Slatina
+386 64 12 80 15
info@derma-rogaska.si
Naročanje:
Pon: 8:00 – 17:00
Tor – Pet: 8:00 – 16:00

M-Marketing © 2022. Vse pravice pridržane.