ULTHERA™

Ultherapy je neinvazivna metoda, ki energijo ultrazvočnih valov ciljano in natančno sprošča v globoki plasti kože, a pri tem ne poškoduje okolice.

Tako sproži pospešeno nastajanje novega kolagena, ki obnovi napetost in tonus kože. Najpogosteje jo ob blagi do zmerni povešenosti uporabljamo za pomlajevanje v okolici oči, na licih, vratu in dekolteju. Koža se začne obnavljati že med postopkom, končni rezultat pa je viden v dveh do treh mesecih.

Postopek

Dermatolog po pregledu ultrazvočne slike določi debelino kože in izbere globino delovanja nastavka, kjer bo potekal postopek z Ulthera™. Debelina kože se razlikuje med posamezniki in regijami obraza, vratu in prsnega koša. Z merilom se določijo območja izvedbe, nato na kožo položimo nastavek, kjer s pomočjo ultrazvoka natančno vidimo, kje v koži bo nastavek deloval, oziroma, če je morda nepravilno položen na kožo. Ulthera™ je edina naprava s fokusiranim ultrazvokom, ki ima takšno tehnično možnost. Slednje je zelo pomembno zaradi varnosti in učinka delovanja naprave. Ko postopek poteka, ultrazvočna energijo sproži naravni odziv, ki povzroči nastajanje kolagena in obnovo obstoječega.

Rezultati

Obnavljanje kože je proces kot rast mišic – telo za oboje potrebuje čas. In čeprav izboljšanje tonusa opazimo že takoj po posegu z Ulthera™, končne rezultate, kot so manj povešena koža, bolj »odprte« oči, izrazitejša linija čeljusti, zmanjšanje obseg spodnjega dela obraza in podbradka ter bolj gladka struktura kože, pričakujete v dveh do treh mesecih.

Galerija

Naročanje in dodatne informacije

Za naročanje smo vam na voljo vsak dan od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 na telefonski številki:  064 12 80 15 ali preko e-pošte: info@derma-rogaska.si

Derma center Maribor
Aškerčeva 7, Maribor
+ 386 51 42 01 65
info@derma-mb.si
Naročanje:
Pon: 8:00 – 17:00
Tor – Pet: 8:00 – 16:00

Derma center Rogaška
Zdraviliški trg 25,  Rogaška Slatina
+386 64 12 80 15
info@derma-rogaska.si
Naročanje:
Pon: 8:00 – 17:00
Tor – Pet: 8:00 – 16:00

M-Marketing © 2022. Vse pravice pridržane.