Profound

Profound je prva tehnologija, ki ne poveča samo vsebnost kolagena v koži, pač pa tudi elastina in hialuronske kisline.

Z inovativnim pristopom hkrati popravi povešenost, debelino kože in njen volumen. Po meritvah naj bi se povešenost že po eni terapiji popravila do okoli 40 %. Profound  uporabljamo za obnavljanje tonusa kože obraza in telesa, lifting spodnjega dela obraza in vratu, zmanjšanje maščobnega tkiva podbradka, trajno izboljšanje celulita ali povešen kože na trebuhu, nadlahteh in stegnih. S tem postopkom je delno primerljiv kirurški lifting, kjer zategujemo kožo na operativni način, ne vplivamo pa na izboljšanje debeline kože in njenega volumna.

Postopek

Profound dovaja energijo s pomočjo zelo tankih igel, ki so opremljene s senzorji, v določeno globino podkožja, kjer lahko z meritvijo energije in temperature v realnem času prilagodimo izvedbo posega pri vsakem pacientu posebej tako, da dobimo najboljši rezultat. Postopek Profound lahko izvedemo na vseh tipih kože in tudi na porjaveli koži obraza ali vratu. Na telesu ga lahko uporabimo za trajno zmanjšanje stopnje  celulita, izboljšanje čvrstosti in povešenosti kože na nadlahteh, trebuhu, stegnih in v okolici kolen.

Rezultati

Profound deluje na izboljšanje površine, napetosti in volumna kože, izrazito izboljšanje tonusa kože in zmanjšanje drobnih linij in gub. Videz obraza je mlajši, vendar brez spremembe osebnih značilnosti in podobe obraza. Povešena koža nadlahti ali trebuha se učvrsti, strije se zožijo in postanejo manj opazne, stopnja celulita na stegnih se zmanjša, v okolici kolen se izboljša tonus kože. V idealnem primeru že ena sama terapija prinese maksimalni učinek, sicer se stanje dodatno izboljša po ponovitvi posega.

Galerija

  • Profound
  • Profound
  • Profound

Video

Naročanje in dodatne informacije

Za naročanje smo vam na voljo vsak dan od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 na telefonski številki:  064 12 80 15 ali preko e-pošte: info@derma-rogaska.si

Derma center Maribor
Aškerčeva 7, Maribor
+ 386 51 42 01 65
info@derma-mb.si
Naročanje:
Pon: 8:00 – 17:00
Tor – Pet: 8:00 – 16:00

Derma center Rogaška
Zdraviliški trg 25,  Rogaška Slatina
+386 64 12 80 15
info@derma-rogaska.si
Naročanje:
Pon: 8:00 – 17:00
Tor – Pet: 8:00 – 16:00

M-Marketing © 2022. Vse pravice pridržane.