Estetska dermatologija / Najsodobnejše tehnologije

PELLEVE™

Postopek Pelleve™ uporabljamo za zmanjšanje gub in obnovo tonusa kože. Pelleve™ sproži pregrevanje globljega sloja kože z monopolarnim radiofrekvenčnim tokom, kar povzroči krčenje molekul kolagena in nastajanje novega. Manj izrazite gube in obnovljen tonus kože sta tako rezultata, ki ju opazimo že takoj po posegu na obrazu, vratu in dekolteju s postopkom Pelleve™ in trajata več mesecev, tudi do enega leta. Bolečina je minimalna, zato dodatnih zdravil za ublažitev neugodja ne potrebujemo.

Da je opisano pomlajevanje brez skalpela popolnoma varno, a hkrati zelo učinkovito, potrjujejo številne klinične študije.


Postopek

Na izbrana mesta nanesemo gel, nato pa z aparatom Pelleve™ blago pritiskamo ter nežno potujemo po koži, kot pri masaži. In med tem ko radiofrekvenčni tok  v globljih slojih kože opravljajo pomembno nalogo, občutimo le toploto.


Trajanje postopka

Da dosežemo želen učinek, običajno potrebujemo 30 do 60 minut, odvisno od velikosti območja, ki ga obravnavamo.


Rezultati

K dnevnim aktivnostim se lahko vrnete takoj, koža pa bo napeta, čvrsta in gladka, z izboljšano teksturo in videzom. Občasno se sicer zgodi, da je svetlo rdečkasta, redko blago otečena še nekaj ur, a morebitne reakcije dobro prekrijete z ličili. Zaradi nastanka in rasti novih kolagenskih vlaken, je treba na dokončni rezultat počakati več mesecev.


Derma center Rogaška

+386 64 12 80 15
info@derma-rogaska.si


Derma center Maribor

+386 51 42 01 65
info@derma-mb.si


Obišči nas

Derma center Rogaška, Zdraviliški trg 25, Rogaška Slatina

Obišči nas

Derma center Maribor, Aškerčeva 7, Maribor (Poliklinika Spera)

Galerija


Pelleve


Copyright Derma center Rogaška 2021