Er: glass laser

Er:glass laser je frakcioniranim koagulativni laser, ki izboljša kakovost kože, popravlja nezaželene znake staranja in jih pomaga preprečiti.

Rezultati so vidni že po enem posegu in se v naslednjih mesecih še izboljšujejo. Obnovi globoko kožno tkivo, vidno zmanjša pore ter izboljša tonus in teksturo kože, ki postane mehka, gladka, bolj napeta in elastična, kar ji daje naravno sijoč in svež videz.

Kaj je Er:glass laser?

Er:glass je laser, ki za točkovno pregrevanje kože uporablja frakcionirano lasersko tehnologijo določene valovne dolžine, ki deluje globoko v koži. Naravni proces celjenja tako spodbudi nastajanje novega kolagena, ki gladi gube in okrepi odbijanje svetlobe s površine, kar opazimo kot povečan sijaj kože.

Varnost

Velik dosežek tehnologije laserja Er:glass je terapija, ki je varna za vse barve kože in po kateri se, zaradi komaj opaznega celjenja, lahko takoj vrnete vsakdanje življenje. Posledice po posegu so torej minimalne, učinkovitost delovanja na pomlajevanje kože pa velika.

Učinki

Po postopku z laserjem Er:glass lahko pričakujemo manj opazne gube, pore in pigmentne lise, obnovljen sijaj ter pomlajen videz. Vse to je le nekaj odlik terapije, ki jo lahko naredimo na obrazu, vratu, prsih ali rokah.

Trajanje in ponovitve

Po 20 minutah, kolikor traja postopek z laserjem Er:glass, se koža obarva rožnato, podobno kot pri treningu ali blagi sončni opeklini, kar izgine v enem dnevu. Kljub temu, da vidno izboljšanje opazimo že prvič, priporočamo, da terapijo za najboljši končni učinek ponovite večkrat, najhitreje v razmiku 7 do 14 dni, odvisno od začetnega stanja.

Komu jo priporočamo?

Če ste stari med 30 in 40 let ter iščete preventivno antiaging terapijo, močnejšo od delovanja lekarniških krem, vendar nežnejšo od intenzivnih visokoenergetskih laserjev, je laser Er:glass prava izbira za vas. Enako velja za starejše, ki sicer želijo imeti bolj gladko kožo, a nimajo časa za nekajdnevno celjenje ter odpravljanje rdečine in oteklin

Galerija

Naročanje in dodatne informacije

Za naročanje smo vam na voljo vsak dan od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 na telefonski številki:  064 12 80 15 ali preko e-pošte: info@derma-rogaska.si

Derma center Maribor
Aškerčeva 7, Maribor
+ 386 51 42 01 65
info@derma-mb.si
Naročanje:
Pon: 8:00 – 17:00
Tor – Pet: 8:00 – 16:00

Derma center Rogaška
Zdraviliški trg 25,  Rogaška Slatina
+386 64 12 80 15
info@derma-rogaska.si
Naročanje:
Pon: 8:00 – 17:00
Tor – Pet: 8:00 – 16:00

M-Marketing © 2022. Vse pravice pridržane.