Oblikovanje telesa

VelaShape® III – inovativno neinvazivno medicinsko oblikovanje telesa

Učinkovitost sistema VelaShape® III temelji na tehnologiji ELOS, ki hkrati združuje uporabo bi–polarne radiofrekvence, LED svetlobe, vakuma in masaže. Metodo uporabljamo za zmanjšanje obsega in stopnje celulita, zmanjšanje obsega podkožnega maščobnega tkiva in izboljšanje tonusa kože.  S terapijami izboljšamo strukturo kože in zmanjšamo obseg maščobnega tkiva. Zaradi povečanja prekrvavitve terapija spodbudi lokalni metabolizem in izboljša tonus kože.

Na katerih delih telesa deluje VelaShape® III?

Učinkovita tehnologija VelaShape® III omogoča varno terapijo, ko želimo zmanjšati stopnjo celulita, zmanjšati obseg in izboljšati napetosti kože na predelih bokov, nog, zadnjice, trebuha in nadlahti.

S sistemom VelaShape® III se problematični predeli hitro in vidno polepšajo, koža postane bolj gladka in svilnato mehka.

Kako deluje VelaShape® III?

VelaShape® III je sodobna in učinkovita medicinsko-estetska naprava, ki deluje s pomočjo sinergije med optično, električno in mehansko energijo ter zmanjšuje vidnost celulita, zmanjšuje obseg na problematičnih delih telesa in izboljšuje tonus kože.

Terapija s sistemom VelaShape® III je ugodna, neboleča in traja od 30 do 90 minut pri izvedbi na več področjih. Namenjena  je predvsem pacientom z indeksom telesne mase med 20 in 30.


Pošljite neobvezujoče povpraševanjeGalerija

Pred in 4 tedne po postopku VelaShape III.

Pred in 2 tedna po treh postopkih VelaShape III.

Pred in po treh postopkih VelaShape III.

Pred in 4 tedne po postopku VelaShape III.

Pred in 2 tedna po postopku VelaShape III.

Pred in 2 tedna po postopku VelaShape III.

Pred in 4 tedne po postopku VelaShape III.

Pred in po štirih postopkih VelaShape III.

Pred in po postopku VelaShape III.

Pred in po postopku VelaShape III in UltraShape Power.

Pred in 2 tedna po postopku VelaShape III.

Copyright Derma center Rogaška 2018