Oblikovanje telesa

UltraShape POWER® – fokusiran ultrazvok za trajno in takojšnje odstranjevanje maščobnih celic

Postopek  UltraShape POWER® s patentirano fokusirano ultrazvočno tehnologijo je napredna neinvazivna rešitev za oblikovanje telesa.  Zagotavlja varno, učinkovito, takojšnjo in trajno odstranitev maščobnih celic. Je ciljno usmerjen ter hkrati neinvaziven, neboleč in ne zahteva okrevanja.

Zakaj je UltraShape POWER® še posebej učinkovit?

Uspešno takojšnje in trajno uničenje maščobnih celic je bilo do sedaj možno le z invazivnimi postopki, kot je kirurška liposukcija, ki potrebuje lokalno ali splošno anestezijo in pri kateri obstaja visoka stopnja tveganja. Po posegu lahko ostanejo brazgotine, poleg tega lahko pride do neenakomernega učinka. Po kirurški liposukciji potrebujemo čas za okrevanje in večtedensko nošnjo kompresijskih oblačil.

UltraShape POWER predstavlja idealno alternativo invazivnim postopkom. S fokusirano ultrazvočno tehnologijo varno in učinkovito uničuje maščobne celice. Združuje vse prednosti invazivnih postopkov (je ciljno usmerjen, učinkovit in predstavlja dolgotrajno rešitev) ter neinvazivnih postopkov (je neboleč, varen in ne zahteva okrevanja).

Komu je namenjen UltraShape POWER®?

UltraShape POWER® je namenjen moškim in ženskam, ki želijo zmanjšati lokalno nakopičene maščobne celice in oblikovati telo brez operacije ali injekcij. Še posebej je učinkovit na bokih, izvaja se tudi na trebuhu in stegnih.

Copyright Derma center Rogaška 2018