Oblikovanje telesa

MEDICINSKA KRIOLIPOLIZA – trajna odstranitev maščobnih oblog.

Medicinska kriolipoliza je inovativnavisoko tehnološka in učinkovita tehnologija, ki odpravlja tudi najbolj trdovratne podkožne maščobe. Revolucionarna metoda odpravlja maščobe s pomočjo zamrzovanja maščobnih celic, z njo dosežemo do 30% zmanjšanje maščobnih celic po enem tretmaju. Učinek je trajen v primeru vzdrževanja stalne telesne teže.

Trajna odstranitev maščobnih oblog

V maščobnih celicah se ob uporabi posebne tehnologije hlajenja sproži postopek naravnega razkroja, ki se začne odražati v postopnem zmanjševanju maščobne plasti. Razpadle maščobne celice se nato preko limfnega sistema po naravni poti začnejo izločati iz telesa. Pri kriolipolizi dosežemo trajno odstranitev maščobnih oblog in ne samo začasne.

Kako poteka medicinska kriolipoliza?

Medicinska kriolipoliza je neinvaziven, neboleč in pri izbranih pacientih povsem varen postopek. Pri postopku na osnovi napredne tehnologije hlajenja zamrznemo maščobne celice, te se nato postopoma zmanjšajo in propadejo, njihova vsebina pa izloči po naravni poti. S tem dosežemo trajno odstranitev maščobnih oblog. Postopek ne vpliva na zmanjšanje tonusa kože.

Kakšne rezultate ponuja medicinska kriolipoliza?

Prvi rezultati so opazni že  15 dni po opravljenem postopku. Najboljši rezultati so vidni  3. oziroma 4. teden po postopku. Za optimalen rezultat se priporočajo 2 do 3 ponovitve postopka, vendar je število le-teh odvisno tudi od pacienta. Nekateri namreč dosežejo željene rezultate že po enem samem tretmaju.


kriolipoliza

Pred in po treh terapijah kriolipolize

kriolipoliza

kriolipoliza

Copyright Derma center Rogaška 2018