Pomlajevanje kože s peptidi

Številne raziskave trdijo, da terapije s peptidi in njihova uporaba v izdelkih proti staranju kože znatno izboljšajo videz drobnih linij in gub, kar potrjujejo tudi uporabniki.

Govorimo o manjših beljakovinah, ki so naravni gradniki telesa. Peptide, ki jih ustvarimo v laboratoriju, imenujemo bimetrični peptidi. Uporabljamo jih za pomlajevanje, regeneracijo, preprečevanje pigmentacije, ustavljanje izgube las in pospeševanje njihove rasti, topljenje telesne maščobe ter pri anticelulitni terapiji.

V Derma centru Rogaška/Maribor vam ponujamo mezoterapijo s peptidi, ki jih vsebuje tudi izbrana kozmetika Neostrata- linija Skin active.

Prodajno spletno mesto: www.neostrata.si

Delovanje

Naloga peptidov je programiranje delovanja celic s sporočilom, ki jim ga prinašajo. Ko jo opravijo, se razgradijo in spremenijo v aminokisline, ki predstavljajo temeljne gradnike celičnega sistema. Poglejmo primer: z nanašanjem kolagena v obliki krem in serumov ne naredimo kaj dosti, saj zaradi velikosti ne more prodreti v kožo. Če uporabimo peptide z drobno strukturo, ki lažje prehajajo v globje plasti dermisa, kjer sprožijo »lažni« alarm, da je koža nedavno izgubila del kolagena, ga slednja proizvede več, kot bi ga sicer.

Mezoterapija s peptidi

Mezoterapija je uspešna metoda pomlajevanja kože obraza, vratu, dekolteja in rok, pri kateri s pomočjo drobnih iglic v kožo vnesemo aktivne snovi. Njena prednost pred uporabo krem in serumov je ta, da peptidi prodrejo globje v kožo, zato so tudi bolj učinkoviti. V Derma Centru Rogaška in Maribor prisegamo na biometrične peptide, izdelane na podlagi obsežnih študij v južnokorejskem podjetju Caregen Co., Ltd, ki je na tem področju vodilno podjetje v svetovnem merilu.

Za koga je primerna

Mezoterapijo s peptidi priporočamo vsem, ki so stari med 30 do 50 let in imajo normalno, suho ali mešano kožo. Za osebe z mastno in debelo kožo v večini primerov ni najbolj primerna. Ne izvaja se pri osebah, ki jemljejo zdravila za redčenje krvi.

Stranski učinki postopka so minimalni in omejeni na mesto injiciranja, kjer se lahko pojavijo manjša oteklina, rdečina, redkeje modrica.

Učinki

Posebej razvita formula odpravlja vidne pomanjkljivosti kože, a pri tem ohranja zdrav in naraven videz. Zaradi počasnega sproščanja peptidov so učinki stabilni in dolgotrajni, število ponovitev pa je odvisno stanje kože. Vsekakor sta potrebni vsaj dve, v razmaku dveh tednov.

Znanstveno je dokazano, da biometrični peptidi v kremah in serumih medicinske kozmetike po 12-tedenski uporabi dvakrat dnevno znatno povečajo sintezo kolagena in elastina, saj pomembno podpirajo delovanje kožnih celic ali fibroblastov, ključnih pri regeneraciji kože. Zato jih vsebujejo tudi kreme in serum medicinske kozmetike NeoStrata, iz linije Skin Active Premium, ki jih lahko kupite v našem centru ali v spletni trgovini. Strokovno osebje vam bo z veseljem pomagalo odkriti najprimernejšo nego za vaš tip kože.

Galerija

Naročanje in dodatne informacije

Za naročanje smo vam na voljo vsak dan od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 na telefonski številki:  064 12 80 15 ali preko e-pošte: info@derma-rogaska.si

Derma center Maribor
Aškerčeva 7, Maribor
+ 386 51 42 01 65
info@derma-mb.si
Naročanje:
Pon: 8:00 – 17:00
Tor – Pet: 8:00 – 16:00

Derma center Rogaška
Zdraviliški trg 25,  Rogaška Slatina
+386 64 12 80 15
info@derma-rogaska.si
Naročanje:
Pon: 8:00 – 17:00
Tor – Pet: 8:00 – 16:00

M-Marketing © 2022. Vse pravice pridržane.