Mikrodermabrazija s kristali in ultrazvok s hialuronsko kislino

Neboleče globinsko čiščenje in vlaženje kože pomaga pri težavah z drobnimi gubami, oslabljenem tonusu, pigmentnih lisah, širokih porah, mastni koži, aknah, plitkih brazgotinah ter koži, ki se lušči.

Zato mikrodermabrazijo še posebej priporočamo pri pomlajevanju kože obraza in vrastu, seboroičnem dermatitisu, rosaceji in nekaterih oblikah aken.

V kombinaciji z ultrazvokom je sestavljena iz štirih stopenj:

  • digitalne analize kože pred prvo terapijo,
  • mikrodermabrazije s kristali (MDA), ki deluje kot nežen mehanski piling z učinkovitim delovanjem na vrhnji in globlji del kože. Pri tem odstranimo nekaj plasti povrhnjice, ki tako postane prožnejša, pore in globina gub se zmanjšajo, izboljša se tonus, pospeši prehajanje aktivnih sestavin v kožo ter s tem nastajanje kolagena in elastina.
  • ultrazvoka s hialuronsko kislino (UZ), ki koži vrača prožnost in vlažnost ter zavira njeno oksidacijo zaradi delovanja prostih radikalov. Ultrazvok namreč na globini 0,3 cm deluje po principu mirkomasaže, kar še dodatno spodbudi nastanek kolagena in elastina, pomiri razdraženo kožo in povečuje tako propustnost povrhnjice kot celičnih membran za aktivne snovi v kremah, ki jih uporabimo po postopku. Za doseganje najboljšega rezultata terapijo večkrat ponovimo.
  • uporaba krem, primernih za vaš tip kože. S pomočjo MDA+ UZ lahko namreč določimo najprimernejšo kremo za vsakdanjo nego kože.

Naročanje in dodatne informacije

Za naročanje smo vam na voljo vsak dan od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 na telefonski številki:  064 12 80 15 ali preko e-pošte: info@derma-rogaska.si

Derma center Maribor
Aškerčeva 7, Maribor
+ 386 51 42 01 65
info@derma-mb.si
Naročanje:
Pon: 8:00 – 17:00
Tor – Pet: 8:00 – 16:00

Derma center Rogaška
Zdraviliški trg 25,  Rogaška Slatina
+386 64 12 80 15
info@derma-rogaska.si
Naročanje:
Pon: 8:00 – 17:00
Tor – Pet: 8:00 – 16:00

M-Marketing © 2022. Vse pravice pridržane.