Mezoterapija

Mezoterapija je medicinski postopek, pri katerem s pomočjo izjemno tankih igel v podkožje vbrizgamo aktivne bioidentične snovi, ki so tudi sicer sestavni gradniki našega telesa.

 Z leti namreč še posebej količina hialuronske kisline upada, zato koža postane suha, manj sijoča, z drobnimi gubami. Učinke ob nadomeščanju hialuronske kisline z mezoterapijo v glavnem opazimo kot povečanje vlažnosti in ne toliko volumna ali glajenja globokih gub. Lahko jo uporabimo samostojno ali se odločimo za kombinacijo z vitamini, minerali in antioksidanti, odvisno od težav, ki jih želimo odpraviti. Za razliko od tiste v polnilih, ni prečno vezana, zato je odpornejša na razgradnjo zaradi delovanja encimov.

Izvajanje in ponavljanje

Postopek v krajšem obdobju, od dveh do šestih tednov, ponovimo vsaj trikrat, rezultat nato vzdržujemo vsake tri mesece. Mezoterapijo lahko kombiniramo še z drugimi neinvazivnimi metodami pomlajevanja, kot so: uporaba polnil, botulinskega toksina, mikrodermoabrazija in zelo povrhnji ter povrhnji kemični piling.

Ali boli?

Vsako zbadanje kože je boleče, še posebej, če ga je treba v kratkem času narediti več desetkrat. Za blaženje bolečine uporabljamo hlajenje z ledom ali posebne anestetične kreme. Tako postopek postane znosen in ne povzroči večjih bolečin, ki bi vas odvrnile od ponovitve.

Galerija

Naročanje in dodatne informacije

Za naročanje smo vam na voljo vsak dan od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 na telefonski številki:  064 12 80 15 ali preko e-pošte: info@derma-rogaska.si

Derma center Maribor
Aškerčeva 7, Maribor
+ 386 51 42 01 65
info@derma-mb.si
Naročanje:
Pon: 8:00 – 17:00
Tor – Pet: 8:00 – 16:00

Derma center Rogaška
Zdraviliški trg 25,  Rogaška Slatina
+386 64 12 80 15
info@derma-rogaska.si
Naročanje:
Pon: 8:00 – 17:00
Tor – Pet: 8:00 – 16:00

M-Marketing © 2022. Vse pravice pridržane.