Oblikovanje telesa

UNIPOLAR

Če ste stari od 30 do 65 let in si želite zgladiti površino kože, zmanjšati stopnjo in obseg celulita ali izboljšati tonus – videz mlahave, povešene kože na trdovratnih, težavnih področjih, kot so trebuh, roke, stegna, dekolte, vrat, vam učinkovito, a hkrati varno rešitev ponuja terapija z unipolarno radiofrekvenčno tehnologijo, imenovana Unipolar.

Delovanje tehnologije Unipolar

Pri postopku s tehnologijo Unipolar monopolaren radiofrekevenčni tok v koži povzroča rotacijo vodnih molekul, ki segrejejo kolagen do te mere, da se skrči. To reakcijo že takoj po posegu opazimo kot izboljšan tonus kože. Po treh tednih se začne tvoriti nov kolagen, ki nadomesti skrčenega, vezivne pregrade postanejo čvrstejše, zato so učinki dolgotrajni. Monopolarni radiofrekvenčni tok ima še dodatne učinke na podkožno maščobno tkivo, del katerega se v do 1,5 meseca po posegu postopoma razgradi.

Kako poteka postopek?

Nastavek naprave Unipolar segreje podkožje do 45 °C. Postopek izvajamo s kontinuiranim gibanjem nastavka, ki izvaja mehansko masažo, prek izbrane površine kože. Segrevanje kože in podkožja ob sočasni masaži povzroči krčenje obstoječega kolagena in spodbudi tvorbo novega elastina. Medcelično vezivno tkivo se okrepi, zato se izboljša tonus in kakovost kože. Med posegom se občuti toplota, ki ni boleča, prav tako ni okrevanja po postopku.

Vsaka terapije traja okoli 30 minut. Pred postopkom ne potrebujete posebnih priprav, postopek ni boleč in tudi ne zahteva nikakršnega okrevanja. Maksimalni učinek terapije z Unipolar se doseže po štirih do šestih terapijah.

Za katere telesne dele je Unipolar primeren?

Terapija z Unipolar je primerna za trebuh, roke, stegna in zadnjico. Lahko ga uporabimo tudi drugje, kjer želimo izboljšati tonus kože, npr. na vratu. Primeren je za vse tipe kože in tudi za od sonca porjavelo kožo.

Kdo je primeren kandidat?

Primerni kandidati za terapijo z Unipolar so vsi, ki želijo izboljšati videz in stopnjo celulita ali izboljšati tonus kože. Še posebej so primerne osebe med 30 do 65 letom starosti, ki imajo malo do zmerno zmanjšan tonus kože, ali imajo celulit.

Unipolar je tudi odlična izbira za tiste, ki želijo hitro izboljšanje videza pred kakšnim od posebnih dogodkov v življenju, kot je poroka, obletnice, rojstni dnevi itd., ali pri tistih, ki imajo mlahavo kožo in drobne gube, ki so ostale po katerem od postopkov.

Kdaj se opazi učinek in kolikokrat je postopek treba ponoviti?

Učinek na izboljšanem tonusu kože in obsegu rok, nog ali trupa se opazi takoj po posegu z Unipolar. Zmanjšanje podkožnega maščobnega tkiva se opazi po 5-6 tednih. Priporočamo tri do šest ponovitev postopka, kar je odvisno od začetnega stanja, debeline kože, debeline podkožnega maščevja in številnih drugi dejavnikov. Razmiki med terapijami so od nekaj dni do treh tednov.

Kako dolgo trajajo učinki Unipolar?

Unipolar spada med neinvazivne postopke izboljšanja kože trupa, ki ne potrebujejo okrevanja. Za vse podobne postopke velja, da je učinek začasen, vendar traja dalj časa. Večina pacientov opazi učinke že po prvi terapiji in dodatno izboljšanje po naslednjih. Po štirih do šestih ponovitvah terapije traja učinek okoli 6 mesecev. Za vzdrževanje učinka je treba terapijo občasno ponoviti.Derma center Rogaška

+386 64 12 80 15
info@derma-rogaska.si


Derma center Maribor

+386 51 42 01 65
info@derma-mb.si


Obišči nas

Derma center Rogaška, Zdraviliški trg 25, Rogaška Slatina

Obišči nas

Derma center Maribor, Aškerčeva 7, Maribor (Poliklinika Spera)

Galerija


Copyright Derma center Rogaška 2018