Oblikovanje telesa

KRIOSAVNA – Inovativna metoda za regeneracijo, izboljšanje počutja in pomoč pri hujšanju

Kriosavna je nasprotje običajne savne, z njo namreč celotno telo za kratek čas izpostavimo ekstremno nizki temperaturi. Občutek mraza je znosen in ni tako očiten kot pri kopanju v mrzli vodi. Kratek temperaturni šok sproži v telesu biokemične spremembe, ki pomagajo pri regeneraciji mišic, spodbujajo imunski sistem in presnovo maščob ter pomaga pri zmanjšanju telesne teže

Izboljša vaše zdravstveno stanje in počutje

Ugotovljeno je bilo, da je uporaba kriosavne zelo učinkovita pri zdravljenju revmatičnih obolenj in za zmanjšanje vnetja v sklepih.

Povečana podhladitev telesa povzroči pospešitev metabolizma, tako da se telesu pripravi dodatna toplota. Ta učinek traja od 5 do 8 ur po posegu  in v tem času telo porabi od 300 do 800 Kcal. Posledica je pogosto izboljšanje spanja in izboljšanje imunskega sistema.

Ugoden vpliv na kožo

Pri uporabi kriosavne se izboljša splošno stanje kože s povečanjem prekrvavljenosti. S tem se poveča dotok kisika in hranil v kožo. Pogosta uporaba kriosavne učvrsti kožo, zmanjša celulit in poveča elastičnost. Prav tako pomaga zmanjšati srbenje in vnetje pri hudih kožnih boleznih, kot so luskavica in ekcem.


kriolipoliza

Copyright Derma center Rogaška 2021