Politika varstva osebnih podatkov

Podatki podjetja:

Davčna številka SI: 73881635

Matična številka: 6151060000

Ageno, d.o.o., Trčova 96, Trčova, 2229 Malečnik

Za namene naročanja zbiramo naslednje osebne podatke:

 • Ime in priimek,
 • e -poštni naslov,
 • telefonska številka,
 • predhodna zdravstvena dokumentacija (če je to potrebno).

Podatke ne uporabljamo za namene neposrednega trženja in jih ne posredujemo tretjim osebam. Uporabljamo tehnične in organizacijske varnostne ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov pred nezakonitim ali nepooblaščenim dostopom ali uporabo, pa tudi pred nenamerno izgubo ali okrnitvijo njihove celovitosti.

Naši pogodbeni obdelovalci bodo obdelovali vaše osebne podatke samo, če bodo upoštevali te tehnične in organizacijske varnostne ukrepe. Varnostni postopki vključujejo: varnost dostopa, varnostne kopije, spremljanje, pregled in vzdrževanje, upravljanje varnostnih incidentov itd.

Obdelovanje podatkov:

V skladu z veljavno zakonodajo s področja varovanja osebnih podatkov lahko vaše osebne podatke obdelujemo:

 • če je to potrebno zato, da lahko sklenemo in/ali izpolnimo pogodbo z vami (v primeru naročanja na zdravstveno storitev)
 • če to zahteva zakon (npr. podatki, ki so na izdanem računu).

Osebne podatke obdelujemo le za določene, izrecne in zakonite namene in jih ne bomo obdelovali na noben način, ki ni združljiv s temi nameni. Takšen namen je lahko odgovor na povpraševanje, izvajanje naročila, ki ste nam ga dali, izboljšanje vašega obiska na eni od naših spletnih strani ali portalov…

Obdelovalci osebnih podatkov:

Glede na namene, za katere obdelujemo vaše osebne podatke, so obdelovalci osebnih podatkov sledeči:

 • Naši pooblaščeni uslužbenci,
 • Google (Google – samo identifikacijski podatek o piškotku/cookie za namene remarketinga, e-poštni naslov za prikazovanje oglasov v programu Google AdWords, identifikacijski podatek o piškotku/cookie za namene analiz v programu Google Analytics.)
 • Tretje osebe:
  kadar to zahteva zakon ali je zakonito potrebno za zaščito podjetja.
  • skladnost z zakoni, zahteve organov, sodne odredbe, pravni postopki, obveznosti, povezane s poročanjem in vlaganjem informacij organom itd.
  • zaščita pravic, lastnine ali varnosti podjetja in/ali njenih strank.

Pravice v zvezi z osebnimi podatki in vprašanja

Vedno nas lahko kontaktirate in preverite katere podatke o vas imamo shranjene ter od kje smo jih pridobili. Lahko nas kontaktirate tudi, če želite vaše osebne podatke, ki jih imamo o vas spremeniti ali želite, da jih trajno izbrišemo. V zvezi z vprašanji o osebnih podatkih nam lahko pišete na naš e-naslov info@derma-rogaska.si.

Politika uporabe spletnih piškotkov

Piškotke uporabljamo za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, multimedijske in interaktivne vsebine, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob prvem obisku spletnih strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo uporabnika za njegovo privolitev. Uporabnik lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na tej spletni strani.

Copyright Derma center Rogaška 2018