Oblikovanje telesa

UNIPOLAR – učinkovito zmanjševanje obsega trupa, rok in nog ter izboljšanje tonusa kože

UNIPOLAR je varen in učinkovit postopek, ki ob uporabi unipolarne radiofrekvenčne tehnologije omogoča učinkovito zmanjšanje obsega trupa in okončin ter vpliva na izboljšanje videza mlahave in povešene kože.

Ali je UNIPOLAR postopek pravi za vas?

UNIPOLAR je varen postopek za vse, ki si želijo zmanjšati obseg in učvrstiti ohlapno kožo. Najboljše rezultate ponuja pacientom starim od 30 do 65 let. Uporaba radiofrekvenčne tehnologije omogoča učinkovito zmanjšanje celulita in vpliva na izboljšanje videza mlahave in povešene kože tudi na trdovratnih in težavnih področjih, kot so trebuh, roke, stegna, dekolte in vrat.

Kako deluje UNIPOLAR?

UNIPOLAR uporablja radiofrekvenčno tehnologijo, ki omogoča neboleč in ugoden postopek. To je metoda, pri kateri radiofrekevenčni tok določene frekvence v koži povzroča rotacijo vodnih molekul. Pri tem nastaja povišana temperatura v koži in podkožju in to vpliva na celice, ki proizvajajo kolagen. Tako celice proizvedejo več kolagena ali nov kolagen, zaradi česar so vezivne pregrade čvrstejše. Deluje tudi na maščobne celice, katerih del se postopoma razgradi.


unipolar

Copyright Derma center Rogaška 2018