Oblikovanje telesa

BodyFX® in MiniFX®– klinično dokazne tehnika za neinvazivno zmanjšanja maščobnega tkiva

BodyFX® in MiniFX® je prva dolgotrajno delujoča in neinvazivna rešitev za zmanjšanje celulita in oblikovanje telesa, katere delovanje na uničenje maščobnih celic je dokazano s študijami, poleg tega hkrati deluje še na izboljšanje tonusa kože.

BodyFX® se izvaja na večjih področjih telesa, kot so trebuh, boki, zadnjica in stegna ter hrbet.
MiniFX® se izvaja na manjših področjih, kot so roke, podbradek in kolena.

V nekaterih primerih je odlična alternativa ali dopolnitev kirurški liposukciji. BodyFX® je odlična rešitev, če se želite znebiti trebuha ali učvrstiti povešeno kožo.

Kako deluje?

Deluje skozi kombinacijo različnih, klinično dokazano učinkovitih tehnologijah, vključno z radiofrekvenčno energijo, globokim segrevanjem tkiva in vakumom.

Radiofrekvenčna energija porazdeli toploto na koži in v podkožni maščobi, vakum in nadzorovani energijski impulzi pa nato z usklajenim delovanjem zagotovijo izboljšanje na tonusu kože in zmanjšajo maščobno tkivo. Maščobne celice zaradi kratkotrajnega intenzivnega pregrevanja postopoma propadejo, kar se zgodi v obdobju do 1,5 meseca po postopku.

Je terapija varna?

Serija radiofrekvenčne energije se v telo sprošča z zaporedjem impulzev frekvence 1 milijon ciklov na sekundo. Čeprav to zveni zelo intenzivno, je terapija povsem varna. Za zmanjšanje neugodja se temperatura kože nenehno nadzoruje.

Pacienti s srčnim spodbujevalnikom niso primerni kandidati za postopke. O vseh drugih kontraindikacijah se na pregledu pogovorite z zdravnikom.

Je boleče?

Večina pacientov terapijo opisuje kot nebolečo. Zaradi delovanja radiofrekvenčne energije in vakuma, s katerima odstranjujemo trdovratne maščobne blazinice, boste med terapijo občutili segrevanje kože in občutek nežnega vlečenja.

Koliko terapij potrebujem?

Za najboljši rezultat priporočamo 3 terapije, ki jih opravimo v nekaj tednih. Po prvi terapiji lahko že opazimo postopno izboljšanje videza obdelanega dela telesa –  koža je bolj gladka in mehka.

Okrevanje

Po terapiji z BodyFX® ali MiniFX® ne potrebujete okrevanja. Na predelu delovanja naprave lahko opazimo rdečino in občutek pregretja, ki po nekaj urah izzveni. Ta toplota je približno takšna kot po dobri masaži, kar  pacientom ne preprečuje opravljanja vsakodnevnih dejavnosti.


Zakaj je BodyFX® odlična alternativa liposukciji?

Inovativna kombinacija klinično dokazane tehnike, ki vključuje radiofrekvenčno energijo, usmerjeno v globoko segrevanje tkiva in visokoenergijske impulze, omogoča učinkovito izboljšanje tonusa kože ter spodbudi razgradnjo maščob.

bodyfx

bodyfx

Copyright Derma center Rogaška 2021