Klasična dermatologija

DIAGNOSTIKA IN ZDRAVLJENJE BOLEZNI KOŽE

Dermatolog je zdravnik, ki je specializiran za zdravljenje sprememb in bolezni kože, nohtov in las. Usposobljen je za pregledovanje, diagnosticiranje in zdravljenje mnogih bolezni kože kot tudi za izvajanje preventivnih pregledov kožnih znamenj. Poleg storitev povezanih z boleznimi kože in njihovim zdravljenjem, se lahko pri nas posvetujete tudi glede estetskih sprememb, ki so posledica delovanja sonca in procesa staranja kože, kot so: gube, od sonca postarana koža z lisami in izrastki, strije, brazgotine, redčenje las in številna druga stanja.

V Derma centru Maribor in Rogaška stremimo k temu, da bi našim pacientom zagotovili prijeten občutek in sproščeno vzdušje, kadar se odločijo za dermatološki pregled.

dermatološki preged

Copyright Derma center Rogaška 2018

Spoštovani, obveščamo vas, da sta Derma center Rogaška in Derma center Maribor, zaradi zajezitve širjenja bolezni COVID-19, skladno z odredbo Ministrstva za zdravje, do nadaljnega zaprta. O ponovnem odprtju  ambulant vas bomo obvestili. Za morebitna nujna vprašanja nas pokličite na 051 420 165.

Hvala za razumevanje,

Ekipa Derma centra Maribor/Rogaška

Razumem