Estetska dermatologija / Tehnologije

TULIJEV LASER

Nežen frakcionirani koagulativni laser  deluje na globino kože, pri tem pa vrhnji del ostane nedotaknjen. Laser naredi v koži več tisoč točkovnih pregrevanj, ki nato spodbudijo naravni potek obnavljanja kože. S postopkom odlično pobledimo lise, izenačimo ten kože, obnovimo sijaj in gladimo drobne gube.

Ta laser ima tudi podaljšano delovanje, ki se prične okoli 7 dni po izvedbi terapije. Koža postane za določeno obdobje do 16-krat bolj prepustna za sestavine krem in serumov in tako poveča njihovo delovanje na kožo.

Področja uporabe

Tulijev laser lahko uporabimo na obrazu, vratu, prsih in rokah.

Koliko ponovitev je potrebnih?

Tulijev laser je potrebno večkrat ponoviti, saj le tako dosežemo najboljši in končni učinek. Odvisno od začetnega stanja kože in diagnoze so potrebne 2 do 3 ponovitve v razmikih, ki jih priporoča zdravnik. Pri melazmi se lahko postopek izvede tudi samo enkrat letno, če se zatem zdravljenje nadaljuje z drugimi postopki ( z izogibanjem soncu, dnevno zaščitno kremo, nočno belilno kremo ali zdravili).Delovanje Tulijevega laserja na melazmo.

OPOMBA: blagi madeži, ki so še vidni, niso melazma – nanje ta laser ne deluje, odstranitev bo potrebna z drugimi postopki.

Copyright Derma center Rogaška 2018

Spoštovani, obveščamo vas, da sta Derma center Rogaška in Derma center Maribor, zaradi zajezitve širjenja bolezni COVID-19, skladno z odredbo Ministrstva za zdravje, do nadaljnega zaprta. O ponovnem odprtju  ambulant vas bomo obvestili. Za morebitna nujna vprašanja nas pokličite na 051 420 165.

Hvala za razumevanje,

Ekipa Derma centra Maribor/Rogaška

Razumem