Estetska dermatologija / Najsodobnejše tehnologije

PELLEVE™

Pelleve™  je postopek, kjer monopolarni radio-frekvenčni tok pregreva globlji sloj kože do te mere, da pride do glajenja gub zaradi skrčenja molekul kolagena in do nastanka novega kolagena. Rezultat glajenja gub in obnavljanja tonusa kože lahko vidimo takoj po posegu in traja več mesecev, tudi do enega leta. Priporočamo ga za obnavljanje tonusa kože brez skalpela – t.i. nekirurški lifting kože obraza, vratu in dekolteja.

Klinične študije so dokazale, da je postopek popolnoma varen in učinkovit način za zmanjševanje in obnavljanje tonusa kože. Bolečina in neugoden občutek sta minimalna, zato se med postopkom ne uporablja dodatnih zdravil za ublažitev bolečine.

Postopek

Na mestih postopka se najprej nanese gel. Z aparatom se nato nežno potuje po koži z blagim pritiskom, kot bi kožo masirali, radio-frekvenčni žarki pa opravijo svojo nalogo v globjih slojih kože. Pacienti čutijo le občutek toplote.

Trajanje postopka

Postopek traja od 30-60 minut odvisno od velikosti področja, ki se ga obravnava v eni terapiji.

Rezultati

K dnevnim aktivnostim se lahko vrnete takoj. Po postopku je koža lahko svetlo rdečkasta in redkokdaj blago otečena še nekaj ur. Vse te morebitne reakcije se lahko prekrijejo z ličil. V večini primerov je takoj po postopku koža napeta, čvrsta in gladka. Prav tako se izboljša njena tekstura in videz kože. Za dokončni rezultat je potrebno počakati več mesecev, zaradi nastanka in rasti novih kolagenskih vlaken.


Pelleve


Copyright Derma center Rogaška 2018