Metoda REVIDERM

Metoda REVIDERM združuje postopke in hkratno delovanje na več nepravilnosti na vaši koži. Je neinvazivni in neboleči postopek, ki bo z znanjem in s spretnostjo dermatologa ustvaril vidne učinke izboljšanja na pomlajevanje kože, pobleditev lis, ožanje por, glajenje nekaterih vrste strij, hkrati pa omogoča učinkovito testiranje ustreznosti uporabe kozmetičnih krem.

Metodo REVIDERM sestavljajo štiri stopnje za optimalen rezultat.

Digitalna analiza kože zajame trenutno stanje vaše kože in spremembe oziroma izboljšanje lahko nato s časom tudi spremljamo. Pokaže prisotnost gub, por, poškodb, nastalih zaradi sonca, lis, rdečine in žilic, ter primerja stanje vaše kože z vašo starostno skupino in tipom kože. Z digitalno analizo kože obraza lahko natančno določimo postopke, ki bodo prinesli najboljši učinek in individualno, glede na vaš tip kože, svetujemo izbiro najbolj primerne medicinske kozmetike.

Mikrodermabrazija je nežen in učinkovit mehanski piling z delovanjem na vrhnji in globlji del kože. Pri postopku odstranimo nekaj plasti vrhnjega sloja kože, zato koža postane prožnejša, ima manjše pore, izboljša tonus, globina gub se zmanjša, v globljem delu kože se poveča nastanek kolagena in elastina, poveča se prehod aktivnih sestavin v kožo.

Ultrazvok REVIDERM prinaša neboleč globinski učinek. Z njim izvajamo mikro masažo kože, kar vpliva na na izboljšanje tonusa in oslabljeno vezivno tkivo kože, prav tako ima velik učinek na spodbujanje prehajanja individualno izbranih aktivnih učinkovin v globje sloje kože. Kombinacija mikrodermabrazije in ultrazvoka poskrbi za popoln rezultat pri obnavljanju kože.

Dermatološka kozmetika REVIDERM z visoko koncentriranimi aktivnimi učinkovinami sodi med preparate najvišje kakovosti, ki so usklajeni z naravnimi potrebami kože. V sodelovanju z medicinskimi raziskovalnimi skupinami so za inovativne recepture kozmetičnih proizvodov izbrali le preverjene aktivne učinkovine.

Priporočene ponovitve Metode Reviderm

• Drobne gube, hrapava koža, oslabljen tonus, pigmentne lise: 1 x na teden, 3 do 5 tednov, nato vzdrževanje 1x na mesec.

• Nekatere vrste strij 1x na 2 tedna, vsaj 5x, vzdrževanje po potrebi na 3 mesece.