Estetska dermatologija / Tehnologije

ER:GLASS

Terapija s frakcioniranim koagulativnim laserjem izboljša kožo, popravlja nezaželene znake staranja in jih pomaga preprečiti. Rezultati po zdravljenju so neposredni in napredujoči, saj telo obnovi globoko kožno tkivo, vidno zmanjša pore, izboljša tonus in teksturo kože, ki postane mehka in gladka. Okrepi tudi čvrstost in elastičnost kože ter omogoča naravno sijoč in svež videz.

Kaj je ER:GLASS?

Er: Glass je laser, ki uporablja frakcionirano lasersko tehnologijo, ki ustvari področja točkovnega pregrevanja kože. Slednje sproži naravni proces celjenja, ki spodbudi nastanek novega kolagena, le ta zgladi kožo, gube in okrepi odbijanje svetlobe s površine, kar opazimo kot  povečan sijaj kože.

Varna tehnologija

Velik napredek, ki so ga dosegli z laserjem je, da je  terapija varna za vse barve kože in vam zaradi komaj opaznega celjenja, po posegu ne bo potrebno spremeniti vašega vsakodnevnega tempa življenja.

Učinki

Laser odlično učinkuje na plitve gube, razširjene pore, obnovi sijaj kože, jo pomlajuje ter pobledi lise. Terapija se lahko izvaja na obrazu, vratu, prsih in rokah.

Trajanje in ponovitve

Terapija traja 20 minut. Koža je takoj po terapiji roza barve (podobno kot po treningu ali blagi sončni opeklini), vendar slednje izgine v enem dnevu.

En sam postopek prinese vidno  izboljšanje površine kože, vendar  ga je priporočljivo  večkrat ponoviti, saj le tako dosežemo najboljši  in končni učinek. Odvisno od začetnega stanja kože se priporoča 3-6 ponovitev v razmiku več od 7 – 14 dni.

Primerni pacienti

So ljudje (v starosti med 30 in 40), ki iščejo preventivno antiaging terapijo, močnejšo od delovanja lekarniških krem, vendar nežnejšo, kot so intenzivni visokoenergetski laserji.

Vsi, ki si želijo imeti bolj gladko kožo, ampak nimajo časa za nekajdnevno celjenje, rdečino in oteklino kože. Laser izboljša videz kože tudi pri starejših od 40 let.Copyright Derma center Rogaška 2018