Čudovit mladosten videz.

Estetska dermatologija

V Derma centru Rogaška izvajamo estetske dermatološke postopke, ki upočasnjujejo staranje kože in pomembno doprinesejo k ohranjanju mladostnega videza.
Izbiramo tiste, ki so našim pacientom prijazni in ponujajo učinke na dolgi rok.

Z njimi dosežemo izboljšanje kožne strukture in videza kože, zmanjšanje pigmentacij in rdečine, bolj gladko in mladostno polt, pa tudi sijočo, nežnejšo in bolj voljno površino. Svetujemo o ustrezni terapiji za glajenje in odpravljanje gubic, za odpravo brazgotin in strij ali za rešitev težav z redčenjem las.

Estetska dermatologija


KEMIČNI PILINGSADNE KISLINEBOTULINSKI TOKSINPOLNILAMEZOTERAPIJAPOMLAJEVANJE S STROMALNIMI MATIČNIMI CELICAMISILHUETTE SOFT – RESORBILNE NITI


Napredne tehnologije


DIGITALNA ANALIZA KOŽE OBRAZAFOTOPOMLAJEVANJEULTHERASUBLATIVNO POMLAJEVANJE – MATRIX RFER:GLASSFACE TITE & NECK TITEFRACTORAIONSKA PLAZMALASERSKA EPILACIJAMIRADRYPELLEVEPROFOUNDTULIJEV LASERPDL LASERCO2RE


Copyright Derma center Rogaška 2018

Spoštovani, obveščamo vas, da sta Derma center Rogaška in Derma center Maribor, zaradi zajezitve širjenja bolezni COVID-19, skladno z odredbo Ministrstva za zdravje, do nadaljnega zaprta. O ponovnem odprtju  ambulant vas bomo obvestili. Za morebitna nujna vprašanja nas pokličite na 051 420 165.

Hvala za razumevanje,

Ekipa Derma centra Maribor/Rogaška

Razumem