Dobrodošli v Rogaški Slatini

Zdravilišče Rogaška Slatina piše več stoletno zgodovino z mineralno vodo Donat Mg. Že pred stoletji so se zavedali njene zdravilne moči in na osnovi zdravljenja z vodo so se razvijale različne veje medicine s skupnimi cilji – izboljšanje kakovosti življenja, preventiva pred boleznimi in ohranjanje zdravja. Danes temu poslanstvu s storitvami klasične in estetske dermatologije sledimo v Derma centru Rogaška.

Naravno okolje, bogato z biotsko pestrostjo,izvirska voda, hrana iz bližnjega okolja, mikroklima, odmaknjenost od glavnih prometnih poti in mest daje dodano vrednost k našim programom pomlajevanja kože, zdravljenja, preventive pred boleznimi in okrevanju organizma.

Doživite zdravje in lepoto! Dobrodošli v Derma centru Rogaška!

Dermatologija Rogaška Slatina

Derma center Rogaška je ena od najsodobnejših dermatoloških ambulant v Sloveniji. Nahaja se  v zdraviliškem kraju Rogaška Slatina, ki ga še posebej odlikuje večstoletna tradicija zdravilištva in zdravilna mineralna voda Donat Mg.

Klasična in estetska dermatologija

Ponujamo estetske pristope za ohranjanje zdrave kože in postopke za odpravljanje starostnih sprememb kože ter celovite storitve dermatološke diagnostike in zdravljenja bolezni kože.

Ob Derma centru Rogaška deluje še Derma center Maribor (kliknite…), ki ga je leta 2010 ustanovil dermatolog Sandi Luft, dr. med. (kliknite za prikaz biografije…) , ki strokovno vodi oba centra.

 

Visoka raven dermatoloških storitev, odlični rezultati

V Derma centru Rogaška smo več stoletno izročilo negovanja zdravja združili s sodobnimi dognanji s področja medicine, dermatologije in estetske dermatologije.

Ob strokovnem pristopu in z najsodobnejšo tehnologijo zagotavljamo visoko raven dermatoloških storitev in rezultatov. Naša ekipa dermatologov in medicinskega osebja nenehno dopolnjuje znanja na izobraževanjih in seminarjih doma in v tujini.