Metoda REVIDERM

 

Metoda REVIDERM združuje postopke in hkratno delovanje na več nepravilnosti na vaši koži. Je neinvazivni in neboleči postopek, ki bo z znanjem in s spretnostjo dermatologa ustvaril vidne učinke izboljšanja pri suhi ali mastni koži, seboroičnem dermatitisu, rosaceji in aknah.

Metodo REVIDERM sestavljajo štiri stopnje za optimalen rezultat.

Digitalna analiza kože zajame trenutno stanje vaše kože in spremembe oziroma izboljšanje lahko nato s časom tudi spremljamo. Z digitalno analizo kože obraza lahko natančno določimo postopke, ki bodo prinesli najboljši učinek in individualno, glede na vaš tip kože, svetujemo izbiro najprimernejše medicinske kozmetike.

Mikrodermabrazija je nežen in učinkovit mehanski piling z delovanjem na vrhnji in globlji del kože. Pri postopku odstranimo nekaj plasti vrhnjega sloja kože, kar omogoči učinkovito prehajanje aktivnih učinkovin iz kozmetike REVIDERM v kožo, s pomočjo katerih se ta obnovi.

Ultrazvok REVIDERM prinaša neboleč globinski učinek. Z njim izvajamo mikro masažo kože, ki spodbuja njen metabolizem in ima pozitiven vpliv na čvrstost medceličnega prostora. Kombinacija mikrodermabrazije in ultrazvoka poskrbi za popoln rezultat pri obnavljanju kože.

Dermatološka kozmetika REVIDERM z visoko koncentriranimi aktivnimi učinkovinami sodi med preparate najvišje kakovosti, ki so usklajeni z naravnimi potrebami kože. V sodelovanju z medicinskimi raziskovalnimi skupinami so za inovativne recepture kozmetičnih proizvodov izbrali le preverjene aktivne učinkovine.

Priporočene ponovitve Metode Reviderm

• Akne, mastna koža, široke pore, plitke brazgotine: 1x na teden do izboljšanja, nato vzdrževanje na 2 do 5 tednov.